МЕНЮ
ПЕРСПЕКТИВА
КУРС ВАЛЮТ
ОПИТУВАННЯ
КОНТАКТИ
PDF Друк e-mail

ФГВФО: ЗАТВЕРДЖЕНО НОВІ КВАЛІФІКАЦІЙНІ ВИМОГИ

ДО СУБ’ЄКТІВ ОЦІНОЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ

 

21 червня 2016 року

 

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб у зв’язку із затвердженням протоколом засідання комітету з конкурсних торгів за №72 від 09.06.2016 нових критеріїв щодо суб’єктів оціночної діяльності, які можуть надавати послуги з оцінки активів неплатоспроможних банків або банків, що ліквідуються, оголошує про проведення планового кваліфікаційного відбору оцінювачів. Час подання пропозицій для участі у кваліфікаційному відборі спливає о 10:00 годині «06» липня 2016 року.

 

 

New-qualification-requirements-of-evaluation-activity

 

 

Кваліфікаційна пропозиція учасника подається в запечатаному конверті, який повинен містити документи (прошиті та пронумеровані) у письмовій формі, за підписом уповноваженої особи учасника, та електронний носій (CD-диск, USB-накопичувач або інший носій), на якому містяться скановані копії документів. Пропозиція кожного учасника повинна містити загальні відомості про нього, а також всі необхідні документи, що підтверджують відповідність кваліфікаційним критеріям.

 

Критерії, яким повинен відповідати учасник кваліфікаційного відбору:

 

 

 

Кваліфікаційні пропозиції, отримані Фондом після закінчення кінцевого строку їх подання, не розкриваються і повертаються засобами поштового зв’язку учасникам, які їх подали.

 

Для отримання більш детальної інформації рекомендуємо уважно ознайомитися зі змістом «Документації кваліфікаційного відбору за напрямом: Суб’єкти оціночної діяльності», затвердженої протоколом засідання комітету з конкурсних торгів Фонду гарантування вкладів фізичних осіб за №72 від 09.06.2016 року.