МЕНЮ
ПЕРСПЕКТИВА
КУРС ВАЛЮТ
ОПИТУВАННЯ
КОНТАКТИ
PDF Друк e-mail

ФДМУ: РЕЗУЛЬТАТИ КОНКУРСНИХ ВІДБОРІВ СОД З ПОЧАТКУ 2016 РОКУ

 

01 березня 2016 року

 

Зведені результати конкурсних відборів суб’єктів оціночної діяльності, які проводив Фонд державного майна України протягом січня-лютого 2016 року, у розрізі хронології проведення самих конкурсних відборів, а також переможців даних конкурсів.

 

 

FGIU-Results-of-competitive-selection-SOD-since-the-beginning-of-2016-1

 

 

До уваги пропонуються зведені результати конкурсних відборів суб’єктів оціночної діяльності, які проводив Фонд державного майна України протягом січня-лютого 2016 року, у розрізі хронології проведення самих конкурсних відборів, а також переможців даних конкурсів.

 

За інформацією прес-служби Фонду державного майна України, наразі регулятор розпочав перший етап підготовки великих об’єктів паливно-енергетичного комплексу до приватизації. За словами заступника голови ФДМУ Наталії Лебідь, «конкурс серед суб’єктів оціночної діяльності з проведення такої оцінки викликав неабиякий інтерес в професійному середовищі: на кожний об’єкт оцінки було подано пакети документів від 3-х до 14-ти претендентів. Такої активності учасників ринку оціночних послуг Фонд не спостерігав вже дуже давно».

 

Н. Лебідь переконана, що завдяки прозорому відбору і перемозі достойних претендентів оцінка пакетів акцій обленерго буде проведена на високому професійному рівні, з використанням найкращих міжнародних практик та досвіду.

 

 

ІНФОРМАЦІЯ ПРО ПЕРЕМОЖЦІВ КОНКУРСНИХ ВІДБОРІВ

СУБ'ЄКТІВ ОЦІНОЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ЗА СІЧЕНЬ-ЛЮТИЙ 2016 РОКУ

(для збільшення натисніть на зображення)

 

FGIU-Results-of-competitive-selection-SOD-since-the-beginning-of-2016-2

 

 

Джерело інформації: Фонд державного майна України