МЕНЮ
ПЕРСПЕКТИВА
КУРС ВАЛЮТ
ОПИТУВАННЯ
КОНТАКТИ
PDF Друк e-mail

ПРО РЕЄСТРАЦІЮ НА УЧАСТЬ У КРУГЛОМУ СТОЛІ

 

15 квітня 2021 року

 

28 квітня 2021 року (середа) з 10:00 до 13:00 на базі хмарної онлайн-платформи Zoom проходитиме Круглий стіл, організований Асоціацією Фахівців Оцінки для практикуючих оцінювачів, співробітників банків, страхових та інших фінансових інституцій, для яких є важливою вартісна оцінка майна.

 

 

About-registration-for-participation-in-the-round-table

 

 

На Круглому столі, серед іншого, планується обговорити наступні теми:

 

  • зміни до Положення про організацію системи управління ризиками в банках та банківських групах, затвердженого постановою Правління Національного банку від 11.06.2018 за №64, в частині контролю за оцінкою майна, запроваджені постановою Правління Національного банку від 29.12.2020 за №172;

 

  • об’єднання вартісної оцінки земельних ділянок та земельних поліпшень;

 

  • питання визначення ринкової вартості земель сільськогосподарського призначення.

 

В роботі Круглого столу візьмуть участь відповідальні працівники:

 

  • Фонду державного майна України;

 

  • Національного банку України;

 

  • Державного земельного кадастру.

 

Остаточний перелік спікерів по зазначених питаннях Круглого столу буде додатково оприлюднено 26 квітня 2021 року (понеділок).

 

Участь у Круглому столі безкоштовна. Всім бажаючим прийняти участь у заході необхідно надіслати на електронну адресу головного офісу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду лист-заяву довільної форми, обов’язково зазначивши при цьому прізвище, імя та по-батькові учасника засідання, а також адресу контактної електронної пошти, на яку будуть вислані код і пароль конференції Zoom. У темі листа рекомендується зазначати «Візьму участь в засіданні Круглого столу».

 

 

З повагою, Президент АФО

Степан Максимов