МЕНЮ
ПЕРСПЕКТИВА
КУРС ВАЛЮТ
ОПИТУВАННЯ
КОНТАКТИ
PDF Друк e-mail

IVSC E-NEWS: APRIL 2020

 

03 травня 2020 року

 

Опублікований черговий випуск е-дайджесту IVSC – Ради з Міжнародних Стандартів Оцінки (International Valuation Standards Council) за квітень 2020 року. На сьогоднішній день загальна кількість членів та спонсорських організацій IVSC досягла 147. Вони здійснюють свою діяльність в більш ніж 150 країнах світу.

 

 

IVSC-eNews-April-2020

 

 

Опублікований черговий випуск е-дайджесту IVSC – Ради з Міжнародних Стандартів Оцінки (International Valuation Standards Council) за квітень 2020 року. В е-дайджесті міститься, зокрема, наступна інформація:

 

1. Відео з Головою IVSC лордом Алістером Дарлінгом (Alistair Darling), головним економістом Goldman Sachs по Азії Ендрю Тілтоном (Andrew Tilton), керівником напрямку житлової нерухомості PricewaterhouseCoopers (PwC) Сюзанною Єйкерманн-Ріпе (Susanne Eickermann-Riepe) та головним економістом Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS) Сімоном Рубенсоном (Simon Rubinsohn). Основною темою дискусії стало розгляд впливу пандемії Covid-19 на глобальну економічну ситуацію. Висловлені висновки, які ми маємо зробити, виходячи з існуючого рівня впливу коронавірусу, та сформульовані можливі сценарії розвитку подій у майбутньому.

 

 

The impact of Covid-19 on markets, geopolitics and the global economy. from IVS Council on Vimeo.

 

 

2. Інформація про нещодавно опублікований проект стандарту оцінки активів IVS 230 – Запаси, який вже доступний для ознайомлення на веб-сайті IVSC.

 

3. Інформація про нові стандарти оцінки Арабських Еміратів – Emirates Book Valuation Standards, в основу яких покладені стандарти IVS-2020. Нові правила оцінки вимагатимуть оцінку нерухомості відповідно до останніх Міжнародних стандартів оцінки IVS-2020.

 

4. Досить цікавим є і документ, який підготовлений компанією PricewaterhouseCoopers (PwC) щодо обговорення впливу на ринкову вартість підприємства його орієнтованість на різні кола стейхолдерів (суспільство, екологія, принципи керування, органи влади та інші).

 

5. В е-дайджесті повідомлено, що до складу членів IVSC приєднались:

 

  • Європейська Іпотечна Федерація (European Mortgage Federation);

 

  • Празький Університет Економіки, Чехія (University of Economics, Praque, Chehia);

 

  • Технічний Університет  Дубліну, Ірландія (Technical University of Dublin, Ireland);

 

  • Індійська Фундація Зареєстрованих  Оцінювачів  (India Registered Valuers Foundation);

 

  • Рада Інженерів та Оцінювачів Інтегральної Оціночної Фундації, Індія (Council of Engineers&Valuers, Integral Appraisers Foundation, India).

 

Загальна кількість членів та спонсорських організацій VSC досягла 147. Вони здійснюють свою діяльність в більш ніж 150 країнах світу.

 

Більш детальніше з е-дайджестом можна ознайомитись за посиланням. Сподіваємось, що ця інформація буде в якійсь мірі цікавою та корисною для Вас.