MENU
PERSPECTIVE
CURRENCY
INTERVIEW
CONTACTS
PDF Печать E-mail

ФГВФЛ В ОЧЕРЕДНОЙ РАЗ ОПРЕДЕЛИЛ ПЕРЕЧЕНЬ СВОИХ ВАССАЛОВ

 

24 июля 2017 года

 

Фонд гарантирования вкладов физических лиц в очередной раз провел отбор субъектов оценочной деятельности, которые могут привлекаться к оценке активов банков, находящихся в его управлении. На этот раз Фонд остался верен формату «великолепной семерки».

 

 

FHVFO-vcherhove-vyznachyv-perelik-svoyikh-vasaliv-01

 

 

Як вже повідомлялося раніше, Фондом гарантування вкладів фізичних осіб у зв’язку із затвердженням протоколом засідання комітету з конкурсних торгів за №72 від 09.06.2016 нових критеріїв щодо суб’єктів оціночної діяльності, які можуть надавати послуги з оцінки активів неплатоспроможних банків або банків, що ліквідуються, ще наприкінці червня минулого року було оголошено про проведення планового кваліфікаційного відбору оцінювачів.

 

За результатами вищезазначеного планового кваліфікаційного відбору за напрямом «Суб’єкти оціночної діяльності» (СОД), який відбувся 20.07.2016 року, Фондом було визначено 7 (сім) компаній, які відповідали усім критеріям, визначеним документацією кваліфікаційного відбору, та могли залучатися для оцінки активів неплатоспроможних банків та банків, що ліквідуються. Перелік осіб, відібраних за напрямом «Суб’єкти оціночної діяльності», затверджений рішенням виконавчої дирекції Фонду від 20.07.2016 за №1266, наведено нижче.

 

 

FHVFO-vcherhove-vyznachyv-perelik-svoyikh-vasaliv-02

 

 

Після цього, у жовтні 2016 року, Фондом гарантування вкладів фізичних осіб було проведено додатковий кваліфікаційний відбір суб’єктів оціночної діяльності, за результатами якого перелік осіб, відібраних за напрямом «Суб’єкти оціночної діяльності», було розширено з 7 (семи) до 12 (дванадцяти) (розширений перелік затверджено рішеннями виконавчої дирекції Фонду від 20.07.2016 за №1266 та від 07.10.2016 за №2053).

 

 

FHVFO-vcherhove-vyznachyv-perelik-svoyikh-vasaliv-03

 

 

На минулому ж тижні, а саме 20.07.2017 року, Фонд гарантування вкладів фізичних осіб вчергове провів відбір суб’єктів оціночної діяльності, які можуть залучатися до оцінки активів банків, що перебувають у його управлінні. На цей раз Фонд залишився вірним формату «чудової сімки».

 

 

FHVFO-vcherhove-vyznachyv-perelik-svoyikh-vasaliv-04

 

 

Так, за результатами останнього планового кваліфікаційного відбору за напрямом «Суб’єкти оціночної діяльності» (СОД) від 20.07.2017 року Фондом знову було визначено лише 7 (сім) компаній, які відповідають усім критеріям, визначеним документацією кваліфікаційного відбору, та можуть залучатися для оцінки активів неплатоспроможних банків та банків, що ліквідуються. Перелік осіб, відібраних за напрямом «Суб’єкти оціночної діяльності», затверджений рішенням виконавчої дирекції Фонду від 20.07.2017 за №3120, наведено вище (джерело інформації – прес-служба ФГВФО).